Rock PR the Story

Ja, we houden van rock! Van alle soorten muziek eigenlijk.

Waarom dan Rock? De naam zinspeelt niet alleen op de muziekstijl, nee, het heeft met de vertaling van de naam Petra te maken… in het latijns betekent Petra rots. En dat is gelijk ook wat we willen zijn – een Rots in de Branding.

Rock PR is als het ware een mini-marketing afdeling. Voor de MKB-er of entrepreneur die zich liever bezighoudt met de kernactiviteiten van het bedrijf. Of voor de multinational die er nu even niet genoeg mankracht heeft.

Gestart in 2013 door Petra Beets, een alleskunner op het gebied van marketing en klantgericht communicatie, zijn we gespecialiseerd in (digitale) marketing en met name content creation. Het geschreven woord is dan ook Petras absoluut grootste passie, of het nou online is of papier.

Een andere sector waar Petra’s hart warm voor loopt is design, mode en kunst. Dit uit zich onder andere in een reeks artikelen voor gerenommeerde interieurtijdschriften en internationale blogs over de wereld van de Fine Arts.

Daarnaast heeft ze door haar internationale achtergrond een immense begrip voor anderen. Een goede relatie tot stand brengen is dan altijd en overal Rock PR’s streven, een persoonlijke touch waardoor ook jou bedrijf kan groeien. Want in deze tijden is open, authentiek en transparent zijn een voorwaarde voor externe communicatie.

Volgens Forbes (Jacquelyn Smith, 10 jan 2014), gaat social selling namelijk helemaal over relaties: “The most important thing salespeople need to know is that they need to develop relationships more than they need to develop leads, because good relationships will turn into leads”.

Durf je het aan?
Let us Rock your Brand!

Rock your brand!

Contact

Get In Touch